Thuis in je buurt

door Team Sharecare 2019-02-23 08:10:41

Buurtplezier

Deze website is bedoeld voor buurtbewoners met een groot hart voor de buurt. Alle bezoekers, ook van buiten de buurt, kunnen hier berichten lezen, de buurtagenda raadplegen en de Buurtkaart of de fotoalbums bekijken. Ook kan iedereen in zijn eigen buurtje hulp vragen of aanbieden via  Zorgvoorelkaar. Alleen buurtbewoners kunnen zichzelf aanmelden en een account krijgen om in te loggen. Met een account kan men berichten plaatsen, activiteiten in de agenda opnemen, contact opnemen met buren, en interesses matchen met die van andere buren. Aarzel niet en deel uw buurtnieuws en –activiteiten met uw buurtbewoners. 

 


Nieuws


cover
0

Met 523 voorkeurstemmen in de raad van de Gemeente Oosterhout

door Walther Hoosemans 2014-03-23

Kiezers bedankt voor het vertrouwen !!!!!!

Met 523 voorkeurstemmen in de raad van Oosterhout verkozen worden geeft een goed gevoel en ik bedank hierbij de kiezers die mij en  Gemeentebelangen hun stem gegeven hebben. De komende vier jaar ben ik er weer voor jullie !!!

Bedankt kiezers!!!!!!

De kop...

cover
0

Schoonmaakbeurt Dorpsplein Dorst en opfleuren bloembakken

door Walther Hoosemans 2014-03-01

We geven het Dorpsplein in Dorst weer een fleurig aanzien !!!!!!!!! Op zaterdag 22 maart (de dag van NLDOET) gaan we het Dorpsplein in Dorst weer een fleurig en kleurrijk aanzien geven. We maken het plein schoon, we gaan borstelen en vegen en ruimen alle rommel op. In de bloembakken planten we...


Meer nieuws

Word lid van deze buurtsite


Plaats berichten over je buurt en lees wat je buren organiseren
Maak contact met andere buurtbewoners met dezelfde interesses
Zet een activiteit op en nodig bewoners uitActiviteiten


Er zijn op dit moment geen activiteiten